Administrativní budova

Třípodlažní budova ubytovacího zařízení k prodeji v jednom z nejstarších míst na Slovensku, v Nitře. K budově je vypracován projekt na startovací bydlení/nájemní byty.

Aktuální užitná plocha je 2 735 m2 a obsahuje 33 ubytovacích jednotek. Nemovitost je možné rozšířit na 44 bytů a apartmánů případnou přestavbou prostor restaurace, zasedací místnosti a dalších místností. 
Možná je i nástavba dvou podlaží – k dispozici je vypracovaný projekt, kde následná celková užitná plocha bude 4 102 m2 a budova celkově poskytne ubytování v 66 bytech a apartmánech.

K nemovitosti je k dispozici vypracovaná detailní architektonická studie, rozpočet nákladů, statický posudek pro nástavbu (v detailu se 3D modelem konstrukcí), akustická studie, projekt statické dopravy atd.

Budova byla dána do užívání v r. 1983. Rekonstrukce budovy proběhla v r. 2006, součástí rekonstrukce byla výměna oken za plastová, pokládka podlah, výměna koupelen, výměna stoupacích rozvodů, zateplení budovy, nová hydroizolace střechy, nové hromosvody a nová plynová kotelna.

Parkování pro 20 aut je možné na pozemku před objektem.

Z budovy je výhled na vrch Zobor. DO 5 minut pěší chůze se nachází kompletní občanská vybavenost včetně prodejny potravin, drogerie, zdravotnického zařízení, lékárny, školy, hřišť, balíkomatu a lesoparku, v dosahu je též nabíjecí stanice pro elektrovozy.

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    102069
  • Prodejní cena
    Cena na vyžádání
  • Zastavěná plocha
    2 700 m²
  • Pozemek
    1 700 m²
  • Parkování
    Ano
  • PENB
    D
  • Ke stažení

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Podívejte se také na další administrativní budovy v lokalitě Nitriansky kraj

Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.